Stævner, lejre og klubture

Kom godt igang med stævnedeltagelse

Badmintonplayer er en portal, hvor man melder sig til stævner og tjekker ranglister og meget mere. Gå til badmintonplayer.dk 


Et par gange i løbet af sæsonen er der fælles tur til stævner, hvor vi følges ad og ser hinandens kampe. Der bliver sendt invitation ud til alle ungdomsspillere til disse stævner.


Send gerne resultater og billeder fra stævner til uffe@publico.dk, så vil det blive lagt på AB's facebookside.


Sæsonen sluttes af med klubmesterskaber.


Retningslinger for coaching 

Ungdomsudvalget henstiller til, at spillere og forældre følger nogle etiske retningslinjer ved deltagelse i stævner.


AB forventer, at man som spiller opfører sig pænt både på og uden for banen, og naturligvis er der fairplay. Børnene er træningskammerater og skal kunne træne og være sammen efter kampene uden problemer. 


Hvis to AB’er skal møde hinanden så tænk over, om der skal være coach på. Det er også sundt for børnene selv at reflektere over deres kampe uden forældres indblanding. 


Hvis der coaches så husk at følge Badminton Danmarks regler for det. 


Hjælp gerne hinandens børn, men selvfølgelig ikke mod klubkammerater. Hverken forældre eller spillere coacher andre spillere mod AB’ere.


Hvis man oplever konflikter i interne AB-kampe eller dårlig opførsel til stævner og arrangementer, vil ungdomsudvalget gerne orienteres.

Lejre

AB afholder i den første uge af sommerferien en sommerlejr for både AB's egne spillere såvel som for spillere udefra, der har lyst til en uge fyldt med badminton, sjov og hygge.


Der vil i god tid blive sendt en invitation ud, hvor tilmelding, pris, aldersgruppe og andet praktisk for lejren vil blive specificeret.  Klubture

En til to gange pr. sæson arrangerer ungdomsudvalget en klubtur for klubbens ungdomsspillere.


Klubturen består som regel af en weekendtur til et større stævne, hvor så mange som muligt af klubbens spillere vil kunne deltage.


Ud over de sportslige ambitioner der vil følge med stævnet, er der på klubturene stort fokus på det sociale, hvorfor turene er med hygge og spisning om aftenen efter endt stævnedag, samt med efterfølgende overnatning.


Der er som regel et par trænere og hjælpsomme forældre med til at coache og tage sig af det praktiske på turen.