test1


Vi støtter lokale talenter
Blue Water støtter de lokale talenter i Aarhus Badmintonklub.  Vi ved, hvor vigtigt det er at spotte og støtte udviklingen af talenter for at blive blandt de bedste inden for sit felt. Vi vil gerne bakke op om den lokale bredde- og eliteidræt i det geografiske område, som vi er en del af. Det giver en god støtte til lokalsporten og samtidig styrker det vores profil.

Om Blue Water Shipping

Blue Water Shipping er global udbyder af skræddersyede transport- og logistikløsninger designet specifikt til at imødekomme vores kunders ønsker og behov. Uanset hvilken type gods vi transporterer og uanset destinationen, tilfører vi merværdi til vores kunders forsyningskæde. Men vi er mere end et traditionelt transportfirma.

Siden virksomheden blev stiftet for over fyrre år siden har vores ambition været at give vores kunder den højeste kvalitet og den bedste service i branchen. Vores fundament er viden, årtiers erfaringer og dedikerede medarbejdere.

Mere end 1.500 specialiserede medarbejdere fra over 65 kontorer verden over og et omfattende netværk af agenter og partnere gør vores organisation fleksibel. Derfor kan vi skabe de bedste løsninger hurtigt og effektivt.

Vi holder, hvad vi lover.

LÆS MERE
HER 

Kontakt

Aarhus Badminton
Dyrehavevej 1-7
8000 Aarhus C

Halinspektøreren, Tonny Antonsen
Træffes på: 21426964
Cookies