test1

Ungdomstrænere


Navn                           Mobil E-mail adresse
Morten Hemmersam  31313609

hemme_112@Hotmail.com

Mads Grill Mousing 30311443 mads_mousing@hotmail.com
Jakob Godt 40315494 jakobgodt98@gmail.com
Helene Petersen  53589300 aarhusbadmintonklub@stofanet.dk
Henrik Hansen 30333729 hh@svejsehuset.dk


Vi er meget glade for at kunne præsentere et særdeles stærkt ungdomstrænerteam, som skal bringe AB videre i sin udvikling, som en af Danmarks stærkeste badmintonklubber. Vi tror på, at grundstenen er lagt til at skabe succeser både på kort og ikke mindst på længere sigt.

Morten Hemmersam begynder på sin femte sæson som chefungdomstræner i AB. Morten kommer fra en stilling som chefungdomstræner i Randers. Han er også  træner på ESAA/AarhusVejen om morgenen. Morten har tidligere været træner i længere årrække i Højbjerg Badmintonklub og træner for U13 landsholdsgruppen.

Mads Grill Mousing, som har trænererfaring fra Viby BK, Stautrup IF, Solbjerg IF og AIA-Tranbjerg samt DGI vil en gange i ugen have træning i AB. Jakob Godt vil stå for træningen en gang i ugen.

Til miniton for de 6-8-årige vil Helene Petersen og Henrik Hansen fortsat være de primære trænere. Miniton for de 4-5-årige vil Helene Petersen stå for sammen med forældre.

De ældste ungdomsspillere vil desuden få Thomas Damgård på deres seniortræninger.


Obligatoriske børneattester

Aarhus Badmintonklub skal som alle idrætsklubber i Danmark rekvirere børneattester på samtlige trænere og ledere, som klubben ansætter eller beskæftiger, der i deres arbejde i klubben skal have direkte kontakt med børn under 15 år.

AB overholder naturligvis dette krav.

Kontakt

Aarhus Badminton
Dyrehavevej 1-7
8000 Aarhus C

Halinspektøreren, Tonny Antonsen
Træffes på: 21426964
Cookies